4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Cinayet sanığına 24 yıl istemi

VİCDAN AZABI ÇEKİP İNTİHARA KALKIŞAN CİNAYET SANIĞINA 24 YIL HAPİS TALEBİ

Eskişehir'de, bir esnafı 6 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra vicdan azabı çekip intihara teşebbüs ettiği öne sürülen sanığın 24 yıl hapsi istendi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuklu sanık Adem S. (29) bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşmada esas hakkında mütalaasını veren savcı, sanığın 24 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Adem S. bunun üzerine pişman olduğunu dile getirdi.

26 Ekim 2008 tarihinde Yenidoğan Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi'nde bakkal dükkanında meydana gelen olayda, esnaf Ülkü Gündoğan (63) 6 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olaydan iki gün sonra intihara teşebbüs edip Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Adem S.'nin sol elindeki yaralardan şüphelenen polis ekipleri, şahsı katil zanlısı olarak gözaltına almıştı. Ücretsiz yiyecek vermediği için esnafı öldürdüğü ve olaydan sonra vicdan azabı çekerek ölmek istediği iddia edilen Adem S. "bıçakla kasten insan öldürmek" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

VİCDAN AZABI ÇEKİP İNTİHARA KALKIŞAN CİNAYET SANIĞINA 24 YIL HAPİS TALEBİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 16:08:05
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 16:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?