3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Cinayet zanlıları cezaevini boyladı

Eskişehir'de 1 kişinin tüfekle öldürülmesi, 3 kişinin de yaralanması olayıyla alakalı gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilygiye göre, Gökmeydan Mahallesi Menekşeler Sokağı'nda önceki gece saatlerinde meydana gelen olayda, tüfekle vurulan Adnan A. (45) hastanede hayatını kaybetmişti.

Tüfekle vurularak ağır yaralanan Ahmet A. (60) ile bıçaklanan Ufuk Y. (36) ve Ş.İ. (50) ise, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Polis ekipleri, tüfekle ateş ettiği öne sürülen yaralı Ufuk Y.'nin oğlu B.Y. (17) ile olaya karıştıkları iddia edilen G.Ö. (44), S.A. (31), A.R.A.'yı (20) yakalamış, hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Ş.İ.'yi de gözaltına almıştı.

Tarafların bir ay önce meydana geldiği iddia edilen gasp olayıyla alakalı "şikayetten vazgeçme" meselesinden dolayı kavga ettikleri öne sürülürken, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "av tüfeğiyle kasten insan öldürmek, yaralamak ve kesici aletle kasten insan yaralamak" suçlarından mahkemeye sevk edilen zanlılardan B.Y., Ş.İ. ve G.Ö. tutuklandı. Diğer 2 kişi serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 22:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?