4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Cinayet zanlıları tutuklandı

Eskişehir'de "isim sorma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve bir gencin bıçakla öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kavgaya karıştıkları iddia edilen 3 zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerindeki köprünün altında dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, Yasin A. (30), Emre B. (18), Ahmet Nazikbilek (18) ile F.Y. (20), Ş.K. (19) ve O.F. (20) arasında "isim sorma" meselesi yüzünden tartışma çıkmış, münakaşanın kavgaya dönüşmesi neticesinde Ahmet Nazikbilek ile Yasin A. bıçakla, Emre B. darp neticesinde yaralanmıştı.

Göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Nazikbilek, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yasin A.'nın ise tedavisi sürüyor.

Olayın ardından yakalanıp gözaltına alınan şüpheliler F.Y., Ş.K. ve O.F., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edildi. Zanlılar, "bıçakla kasten adam öldürmek, öldürmeye tam teşebbüs ve kasten yaralama" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 14:06:15
Güncelleme :29 Temmuz 2009 Çarşamba 14:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?