4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Cinayetin ardından dram çıktı!

Eskişehir'de 5 ay önce boğazı kesilerek öldürülen ve cesedi yakılarak toprağa gömülen gencin ardından bir aile dramı ortaya çıktı.

Maktulün annesinin "adam öldürmekten" cezaevinde olduğu, ağabeyinin 7 yıl önce intihar ettiği, babasının kalp krizi sonucu 4 ay önce öldüğü, 7 yaşındaki kardeşinin de bir aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 5 ay önce babası Levent Özbek (47) tarafından jandarmaya kayıp ilanı verilen ve 21 Aralık 2008 tarihinde cesedi bulunan Serdar Özbek'in (18) 15 Kasım 2008 tarihinde "küfretme" yüzünden tartıştığı T.V. ile arkadaşı V.K. tarafından önce bıçakla öldürüldüğü, ardından kısmen yakılıp Kıravdan köyü yakınlarındaki bir tepede toprağa gömüldüğü belirlendi.

Jandarmanın aydınlattığı cinayetin ardından Özbek ailesinin dramı ortaya çıktı. Annesi Zeliha Özbek'ten (41) 6 yıl önce boşanan babası Levent Özbek ile birlikte yaşayan maktul Serdar Özbek'in ağabeyi Selim Özbek'in 14 yaşındayken 7 yıl önce intihar ettiği, içkili restoranlarda garsonluk yapan annesi Zeliha Alkan'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Ruhi K.'yi 1 Ekim 2006 tarihinde bıçakla öldürdüğü için tutuklandığı ortaya çıktı. 11,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Zeliha Alkan'ın geçen yıl kendisi gibi cezaevinde tutuklu bulunan bir kişiyle evlendiği öğrenildi.

Öte yandan, Serdar Özbek'in kendisi hakkında kayıp ilanı verdiği babası Levent Özbek, ortanca oğlunun başına geleni öğrenemeden 13 Aralık 2008 tarihinde geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti. Özbek ailesinin en ufak ferdi 7 yaşındaki S.Ö. ise, babasının ölümünün ardından bir aileye evlatlık verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 21:53:32
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 22:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?