5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Çocuğunu tuvalette doğurdu

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞUNU TEMİZLİK ÜRÜNÜ SATMAK İÇİN GİTTİĞİ EVİN TUVALETİNDE DOĞURDU

Eskişehir'de, eşinden ayrıldıktan sonra sokaklarda dolaşarak temizlik ürünleri satmak zorunda kalan 9 aylık hamile bir kadın, üçüncü çocuğunu satış yapmak için gittiği bir evin tuvaletinde dünyaya getirdi.

Edinilen bilgiye göre, eşinden bir süre önce ayrılan 9 aylık hamile D.S. (23), 2 ve 4 yaşındaki 2 çocuğuna bakabilmek için tek başına Mersin'den Eskişehir'e geldi.

Sokak sokak dolaşarak temizlik ürünleri satmaya başlayan D.S., 4 gün önce Akcami Mahallesi'nde evine gittiği N.E.'den, doğum sancıları tutunca, "Tuvaletinizi kullanabilir miyim?" diyerek izin aldı. Girdiği tuvalette bir erkek bebek dünyaya getiren D.S., daha sonra N.E.'den istediği makasla bebeğinin göbek bağını kesti. Eve çağrılan 112

ambulansıyla Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan D.S. ve 3 kilo ağırlığında, 51 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

"Deniz" ardını verdiği bebeğini kucağına alıp seven D.S., üçüncü çocuğunu çalışmak için geldiği Eskişehir'de temizlik ürünü satmak için gittiği bir evin tuvaletinde dünyaya getirdiğini, bebeğiyle Mersin'e döneceğini söyledi.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞUNU TEMİZLİK ÜRÜNÜ SATMAK İÇİN GİTTİĞİ EVİN TUVALETİNDE DOĞURDU
ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞUNU TEMİZLİK ÜRÜNÜ SATMAK İÇİN GİTTİĞİ EVİN TUVALETİNDE DOĞURDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:50:04
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 20:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?