5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Çöp kamyonunda can pazarı

ESKİŞEHİR'DE DEVRİLEN ÇÖP KAMYONUNDA CAN PAZARI

Eskişehir'de buzlanan yolda kontrolden çıkan çöp kamyonunun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kamyonda sıkışan bir kişi, ekiplerin devrilen elektrik direğinden kopan teller arasında kendi hayatlarını tehlikeye atarak gerçekleştirdiği çalışmayla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet E. (37) idaresindeki 34 TJ 8306 plakalı çöp kamyonu, Eskişehir-Seyitgazi karayolu Kalabak su deposu önünde yolun buzlanması sebebiyle elektrik direğini çarpıp devrildi. Kazada, çöp kamyonunun sürücüsü Mehmet E. ile yanında bulunan işçi Süleyman Barış (44) yaralandı. Şoför kabininde sıkışan yaralının kurtarılması için itfaiyeden yardım istendi. 112 görevlilerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralıyı kurtarmak için itfaiye görevlileri özel kesici aletler kullandı.

İtfaiye ve 112 ekipleri, dar alanda ve devrilen elektrik direğinin kopan tellerine rağmen kendi canlarını tehlikeye atıp Barış'ı kurtarmayı başardı. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 15:14:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 15:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?