5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Coşku sokaklara taştı

ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen konserde pop müziğin ünlü sesi Suat Suna'nın verdiği konser ve havai fişek gösterileri yoğun ilgli gördü.

Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyelerinin işbirliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Konseri'ne Suat Suna katıldı.

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sahne performansıyla da beğeni toplayan Suna, konser öncesi yaptığı açıklamada Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet kenti Eskişehir'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Eskişehir, Başkan Büyükerşen gibi yaptığı hizmetlerle yurt genelinde adından başarı ile söz ettiren önemli bir belediye başkanına sahip. Bu yönüyle çok şanslısınız" diye konuştu.

Konseri aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın da bulunduğu binlerce kişi dinledi. Konser sonrası sahneye çıkan Başkan Büyükerşen ve Başkan Ataç tüm kent halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar. Başkan Büyükerşen Suat Suna'ya günün anısına bir plaket verdi. Daha sonra her iki başkan, Suat Suna ve dinleyiciler hep bir ağızdan 10. yıl marşını seslendirdiler. Gece havai fişek gösterileri ile son buldu.

Bu arada Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı Konseri öncesi Porsuk Çayı'nda teknelerle fener alayı geçişi de gerçekleştirildi.

ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
ESKİŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 14:29:04
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 17:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?