9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Cüneyt Arkın'ın acı günü

Eskişehirli ünlü sinema sanatçısı Cüneyt Arkın'ın ablası hayatını kaybetti. Ablasının Eskişehir'deki cenaze törenine katılan Arkın, "Beni Saadet ablam büyüttü, Allah bu acıyı kimseye tattırmasın" dedi. 

Eskişehir'in İstiklal Mahallesi Selim Sokağı'nda bir evde ikamet eden Cüneyt Arkın'ın ablası Saadet İrişen (80), geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. 4 çocuk annesi İrişen'nin cenaze namazı Yalaman Camii'nde kılındı. Cenazeye oğlu Kaan ile birlikte katılan sanatçı Cüneyt Arkın, taziyeleri kabul ederken, "Birini kaybettiğiniz zaman elinizde değil, mutlaka sizi kendinizle hesaplaşmaya çağırıyor. Çok şey götürdü derler, öyle sanıyoruz, aslında ölen çok şey bırakıyor. Allah, bu acıyı kimseye tattırmasın. Başka çare yok. Benim hem ablam hem de küçük annemdi. Beni Saadet ablam büyüttü. Benim küçük ablam da öldü. Bir ben kaldım. 2 ablam gitti" diye konuştu. 

Oldukça üzgün olduğu gözlenen Arkın, cenaze namazının ardından tabutu bir süre taşıdı. Saadet İrişen, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenazeye Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Arkın, İrişen ailesi fertleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2007 Perşembe 16:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cafer yaşar IP: 88.224.168.xxx Tarih : 14.04.2007 21:09:59
başın sağolsun cüneyt baba