6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Damat cinnet geçirdi:2 ölü

Eskişehir'de eşinin kendisine boşanma davası açması üzerine 3 gün önce kayınbiraderini berber koltuğunda silahla öldürdüğü gerekçesiyle aranan katil zanlısı, bugün kayınpederinin evini basıp kayınvalidesi ile eşini tabancayla öldürdü.

Kayınpederini de yaralayan katil zanlısı polise teslim olurken, kendisini linç etmek isteyen ölenlerin yakınlarına polisler engel oldu.


Alınan bilgiye göre, Sütlüce Mahallesi'nde 19 Ocak tarihinde berber koltuğunda tıraş olan kayınbiraderi Mehmet Çetin Şengül'ü (29) silahla öldüren Ömer K.'nın yakalanması için operasyonlar sürerken, zanlı bugün kayınpederinin Esentepe Mahallesi Sırmalı Sokak'taki evinde ortaya çıktı. Eşinin kendisine boşanma davası açması üzerine, kız kardeşiyle evli olan kayınbiraderinin de ondan ayrılmasını isteyen Ömer K. (29), ret cevabı alıp Şengül'ü öldürmüştü. Kayınpederinin evine gelip silahla kayınvalidesi Hamiyet Şengül ile eşi Ayşe Korkar'ı öldüren, kayınpederi Metin Şengül'ü (65) yaralayan sabıkalı Ömer K., ihbar üzerine bahse konu yere gelen polislere teslim olacağını söyledi.

Bu esnada ambulans ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, her türlü ihtimale karşı operasyon timleri bölgeye sevk edildi. Mahallede özel harekat ekipleriyle birlikte hareketlilik yaşanırken, Emniyet Müdürü Savaş Yücel de olay yerine geldi. Zanlı 15 adet mermiyi verip Yücel'e teslim oldu.


Geniş güvenlik önlemleri altında polis tarafından gizlice olay yerinden Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen katil zanlısı Ömer K.'nın, "Rüyamda polisleri gördüm. Tabir kitabına baktım. Azrail'e dalalet ediyordu. Bunun üzerine cinayetleri işledim" dediği öne sürüldü. Acı haberi alır almaz olay yerine koşan aile fertleri ise sinir krizleri geçirdi. Ölenlerin yakınları, katilin yakalanamamasından ve bahse konu adreste güvenlik tedbiri alınmamasından dolayı polisi sorumlu tutarak, "2 adamı şuraya koyamadınız.

Bu devletin polisi nerede?" diye bağırarak tepkilerini dile getirdi. Bu arada, güvenlik şeridini geçerek sanığı linç etmek isteyen ölenlerin yakınlarına polisler engel oldu.
Zanlının sorgulamasına emniyette devam edileceği, olayla ilgili geniş çaplı açıklama yapılacağı kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 20:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?