8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Damat dehşet saçtı

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde, boşanma davası süren kayınvalidesini tabancayla öldürüp, ayrı yaşadığı karısını yaraladıktan sonra ceset başında bekleyerek polise teslim olan şahsın sorgusu sürüyor.

Hastanede tedavi altına alınan ve yaşadığı dehşet dakikalarının ardından sinir krizleri geçiren S.P. (18), "Sen beni bırakıp nerelere gittin anam" diyerek gözyaşı döktü.

Alınan bilgiye göre, Köprübaşı Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, E.P. (33), boşanma davası süren ve bir yıldır ayrı yaşadığı eşi S.P. ve kayınvalidesi Sevcan Savaş (47) ile bahse konu yerde karşılaştı. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu E.P., kurusıkıdan bozma tabancasıyla eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı.

Sevcan Savaş olay yerinde hayatını kaybetti, kızı S.P. ise yaralandı. Genç kadın, ölen annesinin cenazesi başında gözyaşlarına boğuldu. Bu arada, yaralı eşi ve öldürdüğü kayınvalidesinin cesedi yanından ayrılmayan eli silahlı saldırgan, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. İlçe Polis Merkezi'ne götürülen E.P.'nin "silahla öldürme ve yaralama" suçlarından sorgusuna başlandı.

Bu arada, yaralı S.P. ölen annesinin cenazesi başında sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sinir krizleri geçiren genç kadın, "Sen beni bırakıp nerelere gittin anam. Beni bırakıp öldün sen" diyerek uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 17:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?