4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Dikkatsizlik felaket getirdi

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde, aynı işletmede şef ve işçi olarak olarak çalışan sürücülerin kullandığı otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 kişiden 1'i, hastanede hayatını kaybetti.

Hastaneye kaldırılan yaralılar arasında yer alan bir bayan ise, yardım kargaşasında alt kısmı yerinden çıkan sedyeden düşürülme korkusu yaşayınca, “Ben yürürüm” dedi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kırka beldesinde dün meydana gelen trafik kazasında, beldedeki bor işletmesinde işçi olarak çalışan Bahri G. idaresindeki 26 LA 458 plakalı otomobil ile aynı işletmede şef olarak görev yapan maden mühendisi Mehmet B. yönetimindeki 26 LA 053 plakalı otomobil, fabrika girişinde çarpışmıştı. Kazada, otomobil sürücüleri Mehmet B., Bahri G. ile araçlarda bulunan Tuğba Çizmelioğlu, Kübra Çizmelioğlu, Ece Bodur, Sevim Hilal Güven, Semanur Güven ve Nurten Güven yaralandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kübra Çizmelioğlu (15), müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada hastanede tedavileri süren yaralılar arasında yer alan bir bayanın, hastane önünde yaralı yakınlarının yol açtığı yardım kargaşasında alt kısmı yerinden çıkan sedyeden düşürülme korkusu yaşayınca, "Ben yürürüm" demesi dikkati çekti.
Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 18:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oktay büyüksarı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 20.04.2009 13:57:11

çok üzüldüm... kazayı gördüm...keşke ölüm haberi olmasaydı...