5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Doğalgaz bomba gibi patladı

ESKİŞEHİR'DEKİ PATLAMA

Eskişehir'de bir evde meydana gelen patlamanın, iki kardeşin yardım istediği komşularının doğalgazlı kombiyi çalıştırmasıyla yaşandığı bildirildi.

Hacı Ali Bey Mahallesi Tuzcular Sokağı 17 numaralı evde, saat 17.00 sıralarında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından itfaiye, 112 Acil Servis, polis ve ESGAZ ekipleri olay yerine sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle kırılan evin pencere kasaları ve camları dışarı fırladı. Patlamada vücutlarında yanıklar oluşan yaralı 2 kişi, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada patlama olmadan önce bahse konu adreste yaşayan iki kardeşin doğalgazlı kombiyi çalıştırmayı bilemedikleri için komşularından yardım istediği, söz konusu kişinin de kombiyi açtığı anda patlamanın yaşandığı bildirildi. Olayı görüp büyük panik yaşayan vatandaşlar, "Elektrik tellerinden bile ateş çıktı. Her taraf karardı, bir basınç oluştu. Camların bize doğru geldiğini ve duvarlara çarptığını gördük. Heyecanlandık. Bomba patladığını sandık, koşmaya başladık" diye konuştu.

Olayın olduğu sokağa güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, patlamayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 18:02:05
Güncelleme :7 Şubat 2010 Pazar 18:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?