4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Dolmuştan inip çukura düştüler

Eskişehir'de, hasta ziyaretinden dönerken yol yapımı sebebiyle açılan ve çevresine ikaz levhası konmayan çukura düşerek yaralanan çift şikayetçi oldu.


Edinilen bilgiye göre, 71 Evler Mahallesi'nde ikamet eden hasta yakınlarını ziyaret edip gece saatlerinde evlerine dönmek üzere dolmuşa binen 56 yaşındaki Ertuğrul Nebioğlu ile eşi Aysel Nebioğlu, Gündoğdu Mahallesi'nde yeni yapılan Alpu Kavşağı'nda minibüsten indi. Araçtan iner inmez, ikaz levhası konmadığı için fark edemedikleri iki metrelik çukura düşen Nebioğlu çifti, hafif şekilde yaralandı. Ertuğrul Nebioğlu ile Aysel Nebioğlu, kaldırıldıkları Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.


Sağ bacağından yaralanan Ertuğrul Nebioğlu, eşinin kendisinin üzerine düştüğü için fazla yaralanmadığını belirterek, "Dolmuştan ben önce inince, eşim benim arkamdan üzerime düştü. Verilmiş sadakamız varmış. Bu esnada yoldan tesadüfen geçen 3 kişi, bizi çukurdan çıkardı. Daha sonra hastaneye gittik. Rapor tutturdum, polis merkezine verdim. Sözkonusu çukuru açan ve herhangi bir ikaz levhası koymayan kişilerden şikayetçiyim. Önlem alsınlar, biz başka bir şey istemiyoruz" dedi.


Kolunda ve bacağında morluklar oluştuğunu anlatan Aysel Nebioğlu ise, "Buraya tedbir alınmazsa, ölümler bile olabilir. Yetkililer, buraya tedbir alsın. Ben gece karanlığında çukurun bu kadar derin olduğunu fark etmedim. Hayal kırıklığına uğradık" diye konuştu.
Polis ekipleri, olayla alakalı incelemeyi sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 20:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?