3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

DP lideri Soylu seçim bürosu açtı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de siyaset kavgası değerler üzerinden yapılmaktadır. Bu gidiş iyi bir gidiş değildir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Soylu, partisinin Eskişehir Merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkan adayı İzzet Atik'in Üniversite Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, ülkeyi yönetmeye talip insanların, televizyonlarda, miting meydanlarında ve 'çadır tiyatrosu' gibi kurdukları yerlerde ağız kavgasına tutuştuklarını savundu.

DP Lideri Süleyman Soylu, "Türkiye'de insanlar, iş ve üretim bekliyor. Türkiye'de her üç tezgahtan birinin kapalı olduğu, sanayi üretimi kapasitesinin yüzde 63'lere düştüğü bugünlerde herkes çözüm beklerken, emeklilerimiz 500 liranın altındaki maaşla adeta mengenede sıkışırken, bunların yaptığı kavga doğru mu? Türkiye'de 3 kişiden birinin fakirlik sınırının altında yaşadığı, üniversite mezunu her 2 gençten birisinin işsizlik girdabında olduğu, herkesin sıfatlandırıldığı ve tasnif edildiği bu ülkeyi kurtarmaya talibiz. Türkiye'de siyaset kavgası değerler üzerinden yapılmaktadır, bu gidiş iyi bir gidiş değildir. Siyasetçilerin kavgaları, Türkiye'yi büyütmez, aksine küçültür ve çökertir" diye konuştu.

Soylu, konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yaptı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 09:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?