5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

DSP'liler kadınlarla yola çıkacak

DSPLİLER, REFERANDUM ÖNCESİ KADINLARLA YOLA ÇIKACAK

Demokratik Sol Parti (DSP) Eskişehir İl Başkanı Nihat Çuhadar, anayasa değişikliği için yapılacak referandum öncesi kadınlarla kenti gezeceklerini söyledi.

Çuhadar, düzenlediği basın toplantısında, anayasa değişikliğiyle ülke 'güllük gülistanlık' olacak gibi bir hava estirildiğini öne sürerek, "Bu anlamda Demokratik Sol Parti'ye büyük görev düşüyor. Anayasa değişikliğine 'hayır' demek için bugün kampanya başlatıyoruz. Kadın Kolları İl Başkanlığı'na da Figen Kahya atandı. Kadınlarımız ile birlikte köy köy, mahalle mahalle, kahvehane kahvehane gezip, anayasa değişikliğine 'hayır' demek için çalışacağız" dedi.

DSP İl Kadın Kolları Başkanı Kahya da, "Bir cumhuriyet kenti olan Eskişehir'de, kadının temsiliyetine en çok önem veren parti olmaktan gurur duymaktayız. Demokratik Sol Parti'nin Eskişehir'deki başarılarının en önemli mimarları, her kesimden ve her iş alanından gönüllü kadınlarımızdır. Bizlerde İl Kadın Kolları olarak oluşumumuzu tamamlamanın heyecanı içerisinde dinamik, üretken ve akılcı bir anlayışla kentimizde bir kadın hareketi başlattığımızı ilan ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:04:05
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 23:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?