6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Düğün konvoyunda bıçaklı dehşet

ESKİŞEHİR'de arkadaşıyla birlikte bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kesmek isteyen gencin ayağı otomobilin lastiğinin altında kaldı. Hafif yaralanan genç ve arkadaşı, düğün konvoyundaki bir otomobilin sürücüsünü bacağından bıçaklayarak yaraladı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi Vatan Düğün Salonu yakınlarında meydana geldi. Alkollü oldukları belirtilen 22 yaşındaki Bekir Sezdi ile arkadaşı 18 yaşındaki Emin Doğramacıoğlu, bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kesmek istedi.

Konvoydaki otomobillerden birinin lasteği Emin Doğramacıoğlu'nun sol ayağının üzerinden geçti. Hafif yaralanan Emin Doğramacıoğlu ve arkadaşı Bekir Sezdi ile konvoydaki araç sürücüleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Emin Doğramacı, konvoydaki 03 UA 446 plakalı otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Cevat Güneş'i sol bacağından bıçaklayarak yaraladı.

Polis, olay yerinden kaçmak isteyen Emin Doğramacıoğlu ile Bekir Sezdi'yi yakaladı. Bacağından bıçaklanan Cevat Güneş ise Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılıp taburcu edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri arkadaşı Bekir Sezdi ile birlikte gözaltına alınan Emin Doğramacıoğlu'nun ayağının üzerinden otomobil geçtiğini belirterek, Doğramacıoğlu'nun da tedavisinin Devlet Hastanesi'nde ayakta yapıldığını bildirdi. Yetkililer, Emin Doğramacıoğlu ile Bekir Sezdi'nin yaralama suçundan Adliye'ye sevk edileceklerini kaydetti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 18:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?