5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Edirneli kadınlardan ziyaret

EDİRNELİ KADINLARDAN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET

Eskişehir'de Türk Kadınlar Birliği Edirne Şubesi yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Türk Kadınlar Birliği Edirne Şubesi Başkanı Ayşen Tamergil ve bir grup üye, Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tamergil, Büyükerşen'e hem başarılı belediyecilik çalışmalarından, hem de rektörlüğü döneminde engellilerin eğitimi için Türkiye'ye örnek olan eğitim kurumunu kazandırdığı için teşekkür ederek, "Kendisinin her iki görevinde de birçok önemli projeye imza attığını yakınen biliyoruz. Büyükerşen'in Anadolu Üniversitesi'nde engelli çocuklarımızın eğitimi için açtığı kurum Edirne'de de örnek alındı ve orada bugüne kadar binin üzerinde çocuk eğitim aldı. Başkan Büyükerşen, Türkiye'de engelliler için yeni bir çağ açmıştır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, kadınların fikirleri ve disiplinleriyle her zaman güzel işler yaptıklarını vurgulayarak, "Kadınların ülkemiz siyasetinde ve yönetiminde daha fazla rol alması lazım" söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 12:47:04
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 12:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?