8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Emekli polise önce darp sonra gasp

Eskişehir'de, emekli bir polisi darp ederek yaralayıp, tabancasını ve bir miktar parasını gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi kaçtı. 

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Ziya Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, emekli polis memuru F.Y. (48), yolda yürürken yanına kimliği meçhul 2 kişi geldi. Şahıslar, Bursa'dan emekli olan ve Eskişehir'de yaşadığı öğrenilen F.Y.'den olumsuz yanıt alınca, kendisine arkadan sert bir cisimle vurup darp etti. Yere düşen emekli polis memurunun cebindeki 250 YTL ile belindeki tabancayı zorla alan saldırganlar, daha sonra kaçtı. 

Şahısların olay yerinden ayrılmasıyla polisi arayan F.Y, gasp edildiğini iddia etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yaralı emekli polis memurunu Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yüzünden yaralandığı gözlenen F.Y, tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Emniyet güçleri, 320 promil alkollü çıktığı bildirilen emekli polis memurunun verdiği eşkaller doğrultusunda olayın faillerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 17:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?