3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Emekliye ucuz kömür

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile İşçi Emeklileri Cemiyeti arasında, emekli dul ve yetimlere uygun fiyatla, peşinatsız ve ön ödemesiz kaliteli kömür satışını öngören protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de İşçi Emeklileri Cemiyeti üyelerine uygun ödeme şartlarında kömür satacak. İşçi Emeklileri Cemiyeti ile imzalanan anlaşma çerçevesinde, işçi emeklileri, dul ve yetimlerine uygun fiyatla kömür satışı yapmaya önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam edeceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Yıllarca ülkemizin saadeti için çalışan emeklilerimizle, onların dul ve yetimlerine böylesi güzel bir sosyal hizmeti sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Arif Duru da, "Önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da dernek üyelerimiz Büyükşehir Belediyesi Kömür Tevzii’nin gramajı tam, kalitesi yüksek kömürleriyle ısınacaklar. Başkan Büyükerşen’e, dernek üyelerimize gösterdiği kolaylıktan ötürü tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ile İşçi Emeklileri Cemiyeti arasında imzalanan protokolle hemen teslim, peşinatsız ve ön ödemesiz ithal ve soma kömürü satışında 6 taksit kolaylığı getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 18:30:54
Güncelleme :23 Haziran 2005 Perşembe 17:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?