9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Emlakçı müşterisine ev gösterirken öldü

Eskişehir'de bir emlakçı, yedek anahtarını aldığı evi müşterisine gösterirken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olayın tek görgü şahidi olan işitme ve konuşma engelli kadın ile konuşmak isteyen polisler ise güç anlar yaşadı.


Alınan bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Orhan Ü. (27), Akarbaşı Mahallesi Model Sokağı'ndaki 2 katlı müstakil evinin satılması için emlak işleri yapan Ramazan B. (57) ile anlaştı. Evin dışına telefon numarasını da yazan Orhan Ü., daha sonra İnegöl'e döndü.

Bir süre sonra evine alıcı çıkan Orhan Ü., ikameti emlakçıdan habersiz müşterisine gezdirdiği esnada üst kattan sesler geldiğini fark etti. Üst kata çıkarken merdivenlerde bir bayanla karşılaşan Orhan Ü., üst katta evin yedek anahtarını verdiği emlakçı Ramazan B.'yi yerde yatar vaziyette buldu.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları incelemede Ramazan B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, maktul ile aynı evde bulunan işitme ve konuşma engelli A.K.'den (48) olayın nasıl olduğunu öğrenmek istedi. Güç anlar yaşayan polisin cep telefonuna yazı yazıp, kağıt kalem verdiği kadınla bir türlü iletişim kurulamadı. A.K., daha sonra polis merkezine götürüldü.


İlk etapta kalp krizinden öldüğü değerlendirilen Ramazan B.'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Ramazan B.'nin olay yerine gelen eşi ise gözyaşlarına boğuldu.

 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 17:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?