4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Emniyet Müdürü Yücel'e plaket

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tufan Savaş Yücel, halkıyla et ve tırnak misali tek vücut olmayan polisin başarılı olma ihtimalinin sıfır olduğunu söyledi.

Eskişehir Toptan Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği, başarılı çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Yücel'e plaket verdi. Büyükşehir Belediyesi Hal Müdürlüğü binasında düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Ali Haydar Çelik, Savaş Yücel ve ekibinin şehri 'huzur kenti' yaptığını, bunun yanı sıra suç ve suçluyla mücadelede yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Emniyet Müdürü Tufan Savaş Yücel ise, çok şanslı bir İl Emniyet Müdürü olduğunu ifade ederek, "Eskişehir gibi bir yerde müdür olmak, özel ve güzel insanların toplandığı bir kentte ülkesini, devletini ve milletini seven, huzur için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapan, esirgemeyen insanlara hizmet vermek büyük bir şanstır. Allah'a şükür ediyorum. El ele vererek, çok güzel günlere geldik. Kent polisinin ve şehrin bu kadar güzel hale gelmesinde katkısı olan bütün güzel insanlara, bizi bağırlarına bastıkları, maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri için benim plaket vermem lazım. Gücünü halkından alamayan, halkı ile kaynaşamayan et ve tırnak misali tek vücut olamayan bir polisin başarılı olma ihtimali sıfırdır. Bunun bilincinde olarak kent halkına ve sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Çelik, Yücel'e plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?