3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Emniyet Müdürü Yücel'e veda

Dış göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, kentten huzurlu ve mutlu ayrıldığını söyledi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü personeli, Yücel için Polis Evi'nde veda yemeği organize etti. Yemekte, Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Özay İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'e, kendi resminin işlendiği tablo ve kol saati hediye etti.

Asayiş Şubesi tarafından da Kanuni Sultan Süleyman'ın bir fermanının armağan edildiği Yücel, "Ben ilk defa teşkilatımdan hediye alıyorum. O yüzden çok duygulandım. 67 ay birlikte bir şeylerin savaşını vermeye çalıştık. Acı ve tatlı bir çok anımız oldu. Mücadeleden çok büyük başarılarla çıktık. 'Yapılamaz, becerilemez, çözülemez' denilen bir çok şeyi yaptınız. Ben sadece yol gösterdim. Herşeyin bir sonu var. İnsan geldiği gibi gitmeyi, 'yeter' demeyi de bilmeli. Görevimin bittiğine çoktan inanmıştım" dedi.

Savaş Yücel, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevi süresi içinde polislerin iki, üç kişilik çalıştığını vurgulayarak, "Eskişehir polisi, halkın sevgisini, saygısını kazandı. Bu bizim hedefimizdi. Bunu gerçekleştirdiniz. Eskişehir polisi, inanılan, güvenilen, sığınılan, çok saygı duyulan bir teşkilat haline geldi. Benden sonra da çok büyük başarılar kazanacağınıza inanıyorum. Onun için Eskişehir'den çok mutlu, huzurlu ayrılıyorum. Halkın sevgisini, saygısını kazanmasaydınız, biz bugün bu noktada olamazdık. Sizlere teşekkür etmiyorum. Sizlere minnettarlığımı bildiriyorum. Buradan ayrılıyorum ama sizlere telefonum, evimin kapıları, en önemlisi gönlüm her zaman açık. Herşeyinize koşacağımdan emin olabilirsiniz. Bundan sonra yine görüşeceğiz. Aktif polislik hayatıma nokta koymuş olsam da, yine mesleğe devam edeceğiz. Yolunuz açık olsun" diye konuştu.

Yücel, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevine tayin olan Hanefi Avcı'ya görevi yarın devredeceğini sözlerine ekledi.

Savaş Yücel'in fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi de sunulan yemekte, mahalli sanatçılar konser verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 16:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?