6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Emniyetin web sitesi yenilendi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesinin, içeriğine daha kolay ulaşılabilmesi ve kullanıcıya daha kalite hizmet vermesi maksadıyla yenilendiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "www.eskisehir.pol.tr" adlı internet sitesi; pasaport, ruhsat, trafik, eğitim, yabancılara ait işlemler, bilgi edinme, ihbar ve şikayet bilgilerini içeriyor. Sitede terör, uyuşturucu, insan hakları hususlarında yazılar ile ebevenler, çocuklar ve öğrencilere öğütlerin yanı sıra muhtelif duyurular, basın açıklamaları, yapılan operasyonlara ilişkin bilgiler, şehit polisler, Emniyet Müdürlüğü'ne ve Eskişehir'e ait fotoğraf galerisi ve haber arşivi bulunuyor.

Web sitesinde, polis merkezlerinin iletişim adresleri ile mahalle ve sokak haritalarının da bulunduğunu kaydeden emniyet yetkilileri, "Vatandaşlarımız her türlü ihbar, şikayet, taleplerini ve bilgi edinme başvurularını internet adresimizden bizlere iletebilirler. Çalıntı oto ve kayıp şahıs sorgulamalarının da yapılabileceği bölümler bulunan web sayfamız üzerinden Eskişehir Polis Radyosu ve Türkiye Polis Radyosu yayını da dinlenebilir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 12:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?