9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Emniyetten bayram tedbirleri

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde kutlaması için bir dizi tedbir aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, büyük alışveriş merkezleri, tren garı, otobüs terminali olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde var olan güvenlik tedbirleri, personel ve ekip takviyesiyle artırıldı. Muhtemel dolandırıcılık, kapkaççılık ve yankesicilik olaylarına karşı yaya ve motorize ekipler görevlendirildi. Ayrıca, bayram süresince umuma açık yerlerde vatandaşların huzurunu bozucu davranışların önlenmesi için gerekli denetimler artırılacağı belirtildi.

Öte yandan, şehir merkezinde muhtemel trafik sıkıntısını önlemek için günlük görev yapan ekiplere ilave olarak 15 ayrı noktada polis memurlarının görevlendirileceği kaydedildi. Suçların önlenmesinde önemli görevler düşen vatandaşların da yankesicilik olaylarına karşı dikkatli olmalarını ve şüpheli durumları "155 Polis İmdat" telefon hattına bildirmelerini isteyen emniyet yetkilileri, "Eskişehir polisi, halkının huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini sağlamak maksadıyla mevcut bütün imkanlarını seferber etti. Halktan aldığı destekle görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir ve getirmeye devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 15:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?