5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Emniyetten Tiryaki'ye plaket

EMNİYETTEN ÖĞRETİM ÜYESİ TİRYAKİ'YE PLAKET

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Toplum Destekli Polislik" projesine katkı sağlayan Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Tiryaki'ye teşekkür plaketi verdi.

İl Emniyet Müdür Vekili Abdülkadir Kutlu, törende yaptığı açıklamada, Doç. Dr. Filiz Tiryaki'nin yapmış olduğu çalışmaların Antalya'da da başarılı bulunduğunu belirterek, "Örnek olacak bir proje yaptığımıza inanıyorum. Antalya'da yapılan çalışmalarda bizim ve hocamızın yaptığı çalışmalar oradaki arkadaşlarımız tarafından başarılı bulundu. Bu çalışmanın tüm illerde örnek olacak bir proje olacağına inanıyorum. Tüm birimlerimizi kapsayacak şekilde bilimsel olarak bize daima destek olan Doç. Dr. Filiz Tiryaki'ye yardımlarından ötürü teşekkür ederiz" dedi.

Tiryaki, böyle bir çalışma içinde olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Çalışmayı polis ekipleri ile beraber yürüttük. Onlar gerek aile ve gerek çevrelerinin bilgilerinden yararlandılar. Biz biraz çevremizdeki eksik yönlerimizi gördük. Sonuçta toplumun eksik ve aksayan yönlerini gördük. Buna yönelik çalışmalarımız umarım topluma yararlı olur'' diye konuştu.

Kutlu, daha sonra Tiryaki'ye bir teşekkür plaketi takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 18:03:01
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 18:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?