4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Engelli kızdan özür!

Eskişehir'de evlenmelerine izin vermeyen annesini, kendisi gibi işitme engelli sevgilisi ve arkadaşına öldürttüğü iddia edilen genç kız, mahkemede pişman olduğunu söyleyip özür diledi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, işitme engelli tutuklu sanıklar öldürülen Zekiye Ö.'nün (44) kızı Esra Ö. (19), sevgilisi Gökhan U. (20) ve arkadaşı Faruk F. (21) hakim karşısına çıktı. Sanık Esra Ö., mahkemede tercüman aracılığıyla verdiği ifadede, çok acı çektiğini belirterek, "Herkesten özür diliyorum. Çok pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların akli dengelerinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan istenen raporların gelmemesi sebebiyle davayı erteledi.Esra Ö.'nün, 31 Ocak 2008 tarihinde evlenmelerine izin vermeyen öğretmen annesini, uyurken sevgilisi Gökhan U. ile arkadaşı Faruk F.'yi eve çağırıp bıçaklatarak öldürttüğü ve altınlarını çaldığı iddia edilmişti.

Ayakkabıdaki kan izinden yola çıkan polisin "çapraz sorgu" yöntemiyle yakaladığı Esra Ö., Gökhan U. ve Faruk F. tutuklanmıştı. Anne Zekiye Ö.'nin yapılan otopside 38 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?