6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Erkek arkadaşının yanında kaçırıldı

ESKİŞEHİR'de bir gazinoda çalışan kadını, erkek arkadaşının yanında sokakta zorla otomobile bindirerek kaçırdıkları öne sürülen 5 zanlı yakalandı.

Olay, Uluönder Mahallesi Hasyurt Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. 50 yaşındaki G.U., ‘155 Polis İmdat' hattını arayarak kız arkadaşı 36 yaşındaki Aslı Ş.'nin 5 kişi tarafından zorla otomobile bindirilip götürüldüğünü, engel olmaya çalışırken dövüldüğünü söyledi.

İhbar üzerine harekete geçen polisler 06 BGH 33 plakalı otomobili Yenibağlar Mahallesi Bolay Sokak'ta durdurdu. Araç içerisinde kaçırıldığı öne sürülen Aslı Ş.’nin yanında bulunan 25 yaşındaki Ersin Yılmaz, 28 yaşındaki Kader Sevindik, 24 yaşındaki Muhammet Özdağ ile Yusuf Kılıç ve 17 yaşındaki M.Ö. gözaltına alındı.

Bir gazinoda şarkıcı olarak çalıştığını belirten Aslı Ş. zanlılardan Ersin Yılmaz’ın bir gün önce kendisine arkadaşlık teklifinde bulunması üzerine “Düşüneyim” yanıtı verdiğini belirterek, “Erkek arkadaşım G.U. beni evime bırakıyordu. Otomobille yanımıza gelen Ersin Yılmaz ve arkadaşları yanımdaki G.U.'yu dövdü. Beni de zorla otomobile bindirdi. Alkollü olduğum için karşı koyamadım. Zanlılar beni bir süre otomobille dolaştırdı daha sonra polisler aracı durdurdu” dedi.

Gözaltına alınan zanlılar suçlamaları kabul etmeyerek, “Aslı Ş, sallanarak yürüyordu. Yanında durduk. Kadın otomobilimize binmek istedi. O sırada bir kişi gelip bize ‘Ne oluyor?" dedi. Biz de bu kişiyi ittik. Onu dövmedik. Kadını zorla otomobile bindirmedik” iddiasında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 5 zanlının sorgulamalarının tamamlanmasından sonra ‘Kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan adliyeye sevk edileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 19:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?