5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Es Es Fenerbahçe'ye bileniyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Galibiyet serimize Fenerbahçe maçıyla devam etmek istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Ünal yaptığı açıklamada, Galatasaray galibiyetinin, Eskişehirspor camiası için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, "Galatasaray, Türkiye'nin genç, şampiyonluğa oynayan ekiplerinden bir tanesi. Trabzonspor'u, Olympiakos'u yendiler. Eskişehir'e kesinlikle galibiyet adına, moralli geldiler. Bunu biliyorduk. Galip gelen, sevinen taraf biz olduk. Çünkü, futbol adına sahaya konulacak her şeyi Eskişehirspor koydu. Oyuncularımız sahaya yüreğini koydu. Hak ederek, alınlarının teriyle üç puanı aldılar. Maç gollü geçer dedik, gollü geçti. 6 gol ve oynanan futbol keyif verdi. Alınan galibiyet taraftarlarımızı sevince boğdu. Sanki Galatasaray galibiyetinden sonra şampiyonluk havası yaşanır gibiydi. Çünkü, Eskişehir'de bir özlem var. 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıktık. Bizimle beraber Süper Lig'e çıkan diğer takımlar Kocaeli ile Antalyaspor'un gidişatı çok hoş değil. Daha galibiyetleri bile yok. Eskişehirspor, üç haftadır üst üste 9 puan aldı. Galibiyet serimize Fenerbahçe maçıyla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının cumartesi günü saat 20.00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacağını hatırlatan Halil Ünal, şunları söyledi:

"Eskişehirspor, kimseden çekinmeyeceğini Bursaspor, Galatasaray galibiyetleriyle ortaya koydu. Biz iyi bir ekibiz. İyi bir takım olduğumuza inanıyoruz. Fenerbahçe maçında üç puan için mücadele edeceğiz. Futbol, 90 dakikalık bir oyundur. İyi oynayan, mücadele eden, oyun düzeninden kopmayan bu maçı kazanacak. Atmosferi yüksek bir maç olacak. Taraftarımızın da büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz. İnşallah camiamıza, büyük taraftarımıza Fenerbahçe maçında da bir sevinç yaşatıp, üç puanı armağan edeceğiz ve galibiyet serimize ligte devam edeceğiz."

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal, Fortis Türkiye Kupası'nda çarşamba günü de Bursaspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Bursaspor'u kendi sahalarında mağlup ettik. Ligte üç puanı aldık. Ama Türkiye Kupası başka bir şey. Takımımız bir de üst üste maç oynuyor. Kupa maçı çarşambaya denk geldi. Galatasaray yorgunluğu söz konusu. Arkasından Fenerbahçe geliyor. Ona hazırlanmamız lazım. Ama Türkiye Kupası'nda iddialıyız, gruplara kaldık, buradan da çeyrek finale kalmak istiyoruz. Öyle tahmin ediyoruz, 7 puan alan takım kesinlikle çeyrek finale kalır. Eskişehirspor, bu gruptan 7 puan alabilecek güçtedir. Sonuna kadar mücadelesini verecektir" açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 16:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?