4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Es Es İBB'ye bileniyor

Eskişehirspor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Eskişehirspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde antrenman yapan kırmızı-siyahlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Eskişehirspor Kaptanı Ümit Karan, lige çok iyi başlangıç yaptıklarını ve iki maçta 4 puan elde ettiklerini belirterek, "Belediye maçı, zor bir karşılaşma gibi gözüküyor. Sezonun en önemli maçlarından biri. Oradan bir galibiyet alırsak, ondan sonra Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. Çok büyük avantaj yakalama şansımız var. Bu maçın önemi konusunda takımı bir yönde motive etmeye çalışıyoruz. Taraftarların desteğiyle iyi bir skor elde edersek, sonra milli takım arası var. O arada da iyi bir çalışma fırsatımız var. Şuan her şey güzel gidiyor. Ama devamlılık önemli. Bunun için arkadaşlarla hep beraber çalışıyoruz" dedi.

Geçen hafta Bursaspor'u 3-2 yendikleri maçta bir gol atan Mehmet Yılmaz ise, "Ligde iyi bir gidişatımız ve ekibimiz var. Her şeyden önemlisi kulüp, taraftar olarak Türkiye'deki iyi kulüplerden birisiyiz. Buraya gelmekten çok memnunuz. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyepor ile zor bir maç oynayacağız. Biz takım olarak iyiyiz. İyi oynadığımız takdirde üç puanı alacağımızı düşünüyorum. Takımda güzel bir arkadaşlık var, inşallah İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacağız" diye konuştu.

Öte yandan Kırmızı-siyahlı ekip, antrenman öncesi poster çekimi için objektiflerin karşısına geçti.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?