4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eş katiline müebbet

Eskişehir'de, eşini 14 yerinden bıçakladıktan sonra baltayla öldürdüğü iddia edilen sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın kızı, karar açıklandıktan sonra duruşma salonunda "Adalet yerini buldu" diye bağırdı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Ramazan Battal Ö. (43) bir kez daha hakim karşısına çıktı. Sanığın kızı Mediha Ö.'nün de hazır bulunduğu duruşmada mahkeme heyeti, Ramazan Battal Ö.'ye son sözünü sordu. Sanık Ramazan Battal Ö., "Çok pişmanım" dedi.

Duruşma sonunda kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Sanığın kızı Mediha Ö., karar açıklandıktan sonra mahkeme salonunda "Adalet yerini buldu" diye bağırdı.

41 yaşındaki Şennur Ö., 22 Aralık 2008 tarihinde kızı Mediha Ö.'nün eve gelmesiyle banyoda ağır yaralı bulunmuş, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamamıştı. Polis, eşini bıçak ve baltayla yaralayıp kaçtığı iddia edilen Ramazan Battal Ö.'yü bir gün sonra yakalamıştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 22:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?