6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eşek sürücüsü alkollü çıktı

Eskişehir’in Mihalıççık İlçesi’ne bağlı Dinek Köyü’nde aşırı miktarda alkol aldıktan sonra eşeğe binerek tarlaya gitmek isteyen Hasan Akpınar (43), dengesini kaybederek düştü.

Akpınar, düşme sonucunda kafası ve kollarından yaralandı. Baygınlık geçiren Akpınar, yere yığıldı, eşek ise köye döndü. Köylüler, eşeğin yalnız dönmesinden şüphelenarak kısa süren arama çalışması sonucunda Hasan Akpınar’ı, tarla yolunda yerde yaralı ve baygın halde bulundu. Mihalıççık Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Hasan Akpınar, daha sonra ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bekar olduğu belirtilen Akpınar’ın acil servisinde yapılan alkol muayenesinde 2.20 promil alkollü olduğu belirlendi. Tedavi altına alınan ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilen Hasan Akpınar, "Yavaş giden eşeğe hızlanması için sopayla vurdum. O da birden hızlandı ve beni üzerinden atmaya çalıştı. Bir süre sonra hızlı giden eşeğin üzerinden dengemi kaybederek düştüm. Köylüler beni baygın halde bulmuşlar" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 14:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet canturk IP: 85.108.168.xxx Tarih : 4.06.2008 14:51:59

Dinekli hasan akpınar aga içtin alkolü oldun sarhoş kafanın içioldubomboş önce geçmişolsun ucuz atlatmışsın bu sana ders olsun insanın sarhoşlugunu nasıl ailesi taşıyamıyorsa demekki ALLAHIMIZIN yaratıgı hayvanlarda taşıyamaz duruma gelmiş demekki hayvanın canını yaktın oda seni üstünden attı sana dilerim dersolur birdaha agzı dili olmayana sataşmazsın beylikova dograylı