8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Eşini ve oğlunu ölümden kurtardı

ESKİŞEHİR'de, geceyarısından sonra kahveden eve gelen 38 yaşındaki Şerif Balcı, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen eşi ve oğlunu ölümden kurtardı.

Saat 01.00 sıralarında, kahveden Yeşiltepe Mahallesi Seyitömer Sokak'taki evine dönen Şerif Balcı, içeri girdiğinde 36 yaşındaki eşi Hanife Balcı ile 12 yaşındaki oğlu Erkan Balcı'nın salonda yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Komşularını arayarak yardım isteyen Şerif Balcı oğlu Erkan'ı otomobiliyle Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hanife Balcı da komşularının çağırdığı 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Hanife Balcı ile oğlu Erkan Balcı daha sonra sevk edildikleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Eşi ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şerif Balcı polise verdiği ifadesinde, “Kahveden eve döndüğümde eşimi ve oğlumu yerde hareketsiz bir halde yatarken gördüm. İçeride de yoğun duman vardı. Hemen oğlumu otomobilime bindirip hastaneye götürdüm, komşularıma da eşimin hastaneye götürülmesi için 112'yi aralamalarını söyledim” dedi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 17:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?