6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eski futbolcu tecavüzden yargılanıyor

Eskişehirspor'un eski ünlü futbolcusu ve arkadaşı, küçük yaşta bir kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Edinilen bilgiye göre, uzun yıllar Eskişehirspor formasını giyen ve 1994 yılında Aydınspor'a attığı kafa golüyle Eskişehirspor'u birinci lige taşıyan ünlü futbolcu M.A. ve arkadaşı D.Ö., 18 yaşından küçük D.A.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan ve futbolu bıraktıktan sonra kamyon şoförlüğü yaptığını söyleyen M.A., D.A.'yla kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirterek, "D.A.'ya evlenme vaadinde bulunmadım. Yaşının küçük
olduğunu da bana söylemedi. Kendisini tehdit etmedim. D.A. ilişkiden 1.5 ay sonra bana gelerek hamile olduğunu söyledi. Birlikte gittiğimiz hastanede 4 aylık hamile olduğu belirlendi, beratımı istiyorum" dedi.

D.A., ise Metin A.'nın olay günü kendisini sarhoş ettiğini, evlenmek vaadiyle kendisini kandırarak tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Mahkeme heyeti, davanın ağır cezayı gerektirecek bir suç olduğuna kanaat getirerek dosyayı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?