7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Eskişehir: Loto talihlisi sırra kadem bastı

Eskişehir’de, sayısal lotodan 2.5 trilyon lira ikramiye kazanan talihli merak konusu oldu.
Sayısal Loto’nun 3 Nisan çekilişinde 7-9-28-34-36-48 numaraları doğru bilerek tek başına 2 trilyon 481 milyar 890 milyon lira ikramiye kazanan talihli ortaya çıkmazken, kuponun 94 No’lu Sayısal Loto Bayii Seda Büfe’de oynandığı anlaşıldı.

Tekel bayinin sahibi Ayhan Özbay (40), ikramiyeyi ortaklaşa sayısal loto oynayan lise öğrencisi 3-5 genç grubunun kazandığını tahmin ettiğini söyledi. Geçen cumartesi günü sayısal loto kuponu yatırmak için bayisine gelen vatandaşların uzun kuyruk oluşturduğunu belirten Özbay, "O gün yoğun olduğumuz için ikramiye isabet eden kuponu kimin yatırdığını bilemiyorum. Talihlinin, ikramiyenin benim bayimden çıktığını söylemesi benim için yeter. Başka birşey istemiyorum. Bundan sonra 2.5 trilyon ikramiye çıkmasından dolayı işlerimin daha da artacağını düşünüyorum" dedi.

Milli Piyango İdaresi Şube Müdürü Serap Şafak ise Eskişehir’in şans oyunlarında, şansının yüksek bir il olduğunu ifade ederek, "Talihlimiz henüz şubemize müracaat etmedi. Muhtemelen Eskişehirli’dir. İkramiyeyi Ankara’dan alacak. 2003 yılında sayısal lotonun yanı sıra milli piyango ve hemen kazan talih oyunlarından büyük ikramiyeler ödememiz de bizim için memnuniyet verici" diye konuştu.

ESKİŞEHİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 15:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?