7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Eskişehir: Polislere kardeş okul

Eskişehir’de, Trafik Polis Eğitim Merkezi ile Fahri Günay İlköğretim Okulu arasında kardeşlik protokolü imzalandı.

Çamlıca Mahallesi’nde 994 öğrencinin eğitim gördüğü okulda düzenlenen törene katılan Vali Kadir Çalışıcı, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 159. yıldönümünün kutlandığı bugünlerde bir ilköğretim okuluyla protokol imzalamasının çok anlamlı olduğunu söyledi.
Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ömer Kılıç ise kardeş okul projenin Vali Çalışıcı tarafından 17 Şubat 2004 tarihinde başlatıldığını hatırlatarak, "Bu proje, ekonomik ve sosyal yönden gelişmeye ihtiyacı olan okullarımıza büyük katkı sağlayacak" dedi.
Kılıç, eğitim merkezi personeli ve kursiyerlerin desteğiyle okulun bütün ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti.

Konuşmalardan sonra kursiyer polis memurları, öğrencilere meyve suyu ve pasta ikram etti.

ESKİŞEHİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 00:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NUR ÖZEL IP: 88.229.169.xxx Tarih : 19.06.2008 22:50:58

FAHRİ GÜNAYA ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM ONU ÇOK SEVİYORUM O BİZİM HERŞEYİMİZDİR BEN ONDAN ASLA AYRILMIYACAĞIM ONU ÇOK SEVİYORUM ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE GURU DUYULACAK BİR OKULDUR ONU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ONU HERKESLER SEVİYOR EN YAKIN OKUL CEVAT ÜNÜGÜRİÖO OKULUNUN FAHRİ GÜNAYDAN ALDIĞI ÖĞRENCİLERİNİN HEPSİ GERİYE FAHRİ GÜNAYA GELMİŞTİR ÇÜNKÜ HERKSE FAHRİ GÜNAYSIZ ASLA YAPAMAZ BUNU HERKESLER BİLİR FAHRİ GÜNAYI HERKES SEVER SAYAR ÇÜNKÜ FAHRİ GÜNAY İÖO ÇOK İYİDİR BİZDE SEVİYORUZ FAHRİ GÜNAY İÖO YÜKSELMESİNİ İSTİYORUZ FAHRİ GÜNAY İÖO YÜKSELİRKEN ONA ÇOK YARDIM EDECEĞİZ FAHRİ GÜNAYI ÇOK SEVİYORUZ BİZ FAHRİ GÜNAYI ÇOK SEVİYORUZZZZZZ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNNN FAHRİ GÜNAYYYYY