5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehir ralliyle tanışıyor

ESKİŞEHİR RALLİYLE TANIŞIYOR

Eskişehir, tarihinde bir ilke hazırlanıyor. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ESOK, şehrin ilk ralli organizasyonuna imza atıyor.

1. KYK Eskişehir Rallisi için geri sayım başladı. Kütahya Yapı Kimyasalları'nın ana sponsorluğunda ve Espark Alışveriş Merkezi'nin co-sponsorluğunda organize edilecek olan yarış, 18-19 Eylül tarihlerinde start alıyor.

1. KYK Eskişehir Rallisi'nin seremonik startı 18 Eylül Cumartesi günü, saat 18:00'de Espark Alışveriş Merkezi'nden verilecek ve yarış 19 Eylül Pazar 16:00'da yine Espark Alışveriş Merkezi'nde sona erecek. Yarışın servis alanı ve kapalı parkı yine Espark Alışveriş Merkezi olacak. Ekipler, Eskişehir'in kuzeyindeki Bozdağlar'da yer alan 3 farklı etabı 2 kez geçip, 58.8 km'si özel etap olmak üzere, toplam 172.7 km yol kat ederek ralliyi tamamlayacaklar.

Eskişehir'de ilk kez düzenlenecek bir ralli olmasına rağmen, 1. KYK Eskişehir Rallisi için ciddi yarışmacı kaydı öngörülüyor. Birçok karakteri içinde barındıran ve kırıcı olmayan temiz yüzeye sahip etaplarıyla, 1. KYK Eskişehir Rallisi yarışmacılar için çok keyifli olacak. ESOK yöneticileri kusursuz bir organizasyon için çok uzun zamandır çalışıyor. Sponsorların da desteğiyle, 1. KYK Eskişehir Rallisi 2010 yılının en çok konuşulacak ralli organizasyonu olmaya aday.

Eskişehir'de bir ilk olacak 1. KYK Eskişehir Rallisi, Eskişehir haklı için çok farklı bir heyecan olacak. Eskişehirliler ralli otomobillerini yakından görebilecek, Espark AVM'deki startı izleyebilecek ve otomobillerin yarışa hazırlandığı servis alanını ziyaret edip, ralli otomobillerinin mekanik olarak yarışa hazırlanmalarına şahit olabilecekler.

Bu arada yarış severlerin, 1. KYK Eskişehir Rallisi ile ilgili geniş bilgiye Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ESOK'un websitesi www.esok.org.tr ' den ulaşabilecekleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 11:44:02
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 12:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?