6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir YURT-KUR, sporda iddialı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (Yurt-Kur) Eskişehir Bölge Müdürü Eyüp Erkurt, Yurt-Kur'un spordaki başarısını daha da geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Yurt-Kur Eskişehir Bölge Müdürü Eyüp Erkurt, Yurt-Kur Dumlupınar Yurt'unda düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün spor müsabakalarında her yıl başarılı olduklarını ve önümüzdeki karşılaşmalarda da başarıyla dönmek istediklerini söyledi.

Bilardo takımlarının nisanda Adana'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncülüğü elde ettiklerini ifade eden Erkurt, ''Edirne'de 28 Nisan-4 Mayıs arasında gerçekleştirilen basketbol şampiyonasında da erkek takımımız Türkiye 3'üncüsü olurken, bayan takımımız 6'ncı oldu.

Yurt-Kur Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nden 4 sporcumuz 12 Mayıs'ta Trabzon'da düzenlenecek Atletizm Kros Şampiyonası'na katılacak. Geçen yıl Türkiye 3'ncüsü olan futbol takımımız da 16-22 Mayısta Denizli'de düzenlenecek futbol şampiyonasına katılacak. Yurt-Kur Eskişehir Bölge Müdürlüğü olarak, 14 Mayıs'taki Halk Oyunları Şampiyonası'na da ev sahipliği yapacağız'' şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 15:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?