8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de baba katili cezaevinde intihar etti

Eskişehir'de, 16 yıl önce başını domuz, gövdesini geyik olarak gördüğü babasının boğazını kesen ve arkadaşını da bir sene önce aynı şekilde öldüren Ahmet Haşim Üçer (41), cezaevinde intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, 13 Mart 2003 tarihinde Akarbaşı Mahallesi Model Sokak Model Apartmanı 37/2'de meydana gelen olayda, evinde ziyaret ettiği arkadaşı Özgür Esmer'in (35) boğazını bıçakla kesen Ahmet Haşim Üçer tutuklandı. Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde "işkence yaparak adam ödürmek" suçundan yargılanan ve şizofren hastası olduğu ileri sürülen Üçer, bir süre önce İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor almak üzere İstanbul Kapalı Cezaevi'ne nakledildi.
Sanık, kaldığı koğuşta battaniye kenarından ip yaparak, kendini tuvaletteki su borusuna astı. Ahmet Haşim Üçer'in cesedi, sabah koğuşu kontrol eden cezaevi görevlileri tarafından bulundu.
Ahmet Haşim Üçer, 16 yıl önce bir kandil gecesi başını domuz, gövdesini de geyik olarak gördüğü babasının kafasını kesip sokaklarda dolaştırmış, akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu olduğundan dolayı serbest bırakılmıştı.
ESKİŞEHİR-İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2004 Perşembe 23:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?