5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de bomba paniği

KILIÇDAROĞLU'NUN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA BOMBA PANİĞİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için Eskişehir'e gelişine saatler kala bomba paniği yaşandı.

Eskişehir Adalet Sarayı önündeki bulvarda yer alan heykelin ağzına bone bağlayıp terazisine sprey boya şişeleri bırakan kişi ya da kişiler, polisleri alarma geçirdi.

Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı önündeki refüjde yer alan gözleri bandajlı terazili heykelin ağzına bone bağlandığı, kefelerine birer sprey boya şişesi bırakıldığını fark eden vatandaşlar, polise haber verdi.

Ekipler, söz konusu caddeyi trafiğe kapatıp bomba imha uzmanını çağırdı. Bomba uzmanı özel kıyafetini giydikten sonra jammer cihazıyla yaklaştığı heykeldeki sprey boya şişelerini olta yardımıyla yere düşürdü. Şişelerin boş olduğu anlaşıldı. Heykelin ağzına bağlanan bone de

polisler tarafından çıkarıldı. Polisler, söz konusu malzemelere incelenmek üzere el koydu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçiş yapacağı bulvardaki bomba paniğinin sona ermesiyle cadde yeniden trafiğe açıldı ve ekipler de normal görevlerine döndü. Bahse konu heykele sprey boya şişelerini bırakıp bone bağlayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA BOMBA PANİĞİ
KILIÇDAROĞLU'NUN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA BOMBA PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 13:37:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 17:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?