7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de cinayet sanıkları yargı önüne çıkarıldı

Eskişehir'de bir gazinoda 2 kişinin tabancayla öldürülüp, 2 kişinin de yaralanması olayı karışan 17 kişi adliyeye sevk edildi.
Önceki gün çevre yolu üzerindeki Çakıl Gazinosu'nda meydana gelen olayda, 4 arkadaşıyla gazinoda eğlenen Semih Yeni (28) ile Balıkesir'de astsubay olan kardeşi Sefa Yeni (33), hesaba itiraz edince, gazino işletmecileri Yüksel Ç. (50) ile Önal Ç. (45) ile tartıştı. Garsonların da karıştığı arbede sırasında gece kulübünün sahibi iki kardeş Yüksel Ç. ile Önal Ç., Semih Yeni ve arkadaşlarının oturduğu masaya silahları ile ateş açtılar. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Sefa Yeni olay yerinde ölürken, başka bir masada oturan ve olayla ilgisi bulunmayan müşteri Barbaros Bektaş (25) da vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Bu sırada sahnede bulunan müzisyen Coşkun Mıh (39) da bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.
Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan zanlılardan gazino işletmecisi Yüksel Ç. ile kavgaya karıştıkları ileri sürülen gazino çalışanı 16 kişi, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından çevik kuvvet polislerinin geniş güvenlik tedbirleri altında mahkemeye çıkarıldı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren zanlıların soğukkanlı tavırları dikkati çekti.
Katil zanlısı olduğu iddia edilen Yüksel Ç.'nin (50) basın mensuplarına el sallaması dikkati çekti.
Cinayet masası dedektifleri, firardaki zanlı Yüksel Ç.'nin kardeşi Önal Ç.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
iha-eskişehir
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 17:21:33
Güncelleme :10 Temmuz 2004 Cumartesi 13:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?