6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de dördüz bebek sevinci

Eskisehir'de 3 yillik evli bir ciftin dorduz bebekleri oldu.

Eskisehir Dogum ve Cocuk Hastaliklari Hastanesi'nde 3 yillik evli olan memur Bilhan Kutlu (27) ile esi Ilknur Kutlu'nun tup bebek yontemiyle 2'si kiz 2'si erkek dorduz bebekleri dunyaya geldi.

Buyuk sevinc yasayan baba Bilhan Kutlu, yasadiklari mutlulugu anlatmaya kelimelerin sigmayacagini belirterek, "Cok sukur Allah bizlere saglikli dorduz bebek nasip etti.

Esim bebekleri bakmakta biraz zorlanacak, ama katlanacagiz" dedi. Kutlu, bebeklerine Mehmet Akif, Osman Enes, Zeynep ve Elif isimlerini koyduklarini soyleyerek, "Ancak dorduzlerden Zeynep, fazla mama verilmesi sonunda akcigerine kacan mama parcasiyla rahatsizlanarak yogun bakima alindi. Zeynep bebegin de saglik durumu iyi" diye konustu.

Dogum ve Cocuk Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Burak Erdinc, hastanede ilk kez dorduz bebeklerin dunyaya geldigini belirterek, "3 yillik evli bir kadinin dorduz bebekleri oldu. Bebeklerimiz 35 haftalik olunca Dr. Aslan Kabukcuoglu ve Dr. Yasar Bildirici tarafindan alindi. Hastanemizde ilk kez dunyaya gelen dorduzlerin birlikte yasiyor olmasi bizlere mutluluk ve gurur verdi. Yarin bebeklerimizle birlikte anneyi taburcu edecegiz" seklinde konustu.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 18:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?