3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de kanlı gece!

Eskişehir'de bir gecede meydana gelen 4 ayrı kavgada, 4 kişi bıçak ve jiletle yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akarbaşı Mahallesi Tüccar Sokağı'nda meydana gelen olayda, kimliği meçhul 3 kişi, bir arkadaşıyla yürüyen S.E. (17) adlı gencin önünü kesti. "Artist, artist yürümeyin" diyen şahıslar, S.E.'yi bıçakladı. Ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

İstiklal Mahallesi Başarılı Sokağı'nda da Ö.Ö. (31) adlı şahıs, kimliği meçhul kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Hafif şekilde yaralanan Ö.Ö. hastaneye götürüldü. Polis, olayın faillerini beirlemek için çalışma başlattı.Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde yaşanan olayda ise, Ş.K. (22) kimliği meçhul 3 kişinin saldırısına uğradı. Bıçakla hafif şekilde yaralanan genç, taksiye binerek gittiği Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Diğer olay, Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, B.D.'nin (34) işyerine gelen S.G. ile S.Y., kendisini alıp Kütahya Yolu'na götürdü. Burada S.G., B.D.'yi bir kişiye sakıntılık ettiğini iddia ederek, jiletle yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralı şahıs, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayın firari şüphelileri S.G. ve S.Y.'nin arandığı bildirildi.

Olaylarla alakalı soruşturmaların sürdürüldüğü açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?