4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de kavgalı gün: 8 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen 4 ayrı kavgada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erenköy Mahallesi Mamuca Yolu'nda bir kahvehanede oyun oynayan O.K. (21) ile M.T. (18) arasında oyun yüzünden tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle O.K., M.T.'nin elindeki bıçağı almak istedi. Hafif şekilde yaralanan iki genç, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'nde bir restoran önünde meydana gelen olayda da, İ.S. (41) 10 TL çay parası alacağını Ö.A.'dan (27) istedi. Bunun üzerine çıkan münakaşa, kısa sürede kavgaya dönüştü. Darp edilen İ.S. hafif şekilde yaralandı. Polis ekipleri, olayın şüphelileri Ö.A. ile M.U.'yu (54) gözaltına aldı.

Aralarında "kız" meselesinden dolayı husumet bulunan L.K. (20) ile D.T. (21) ise, Eskibağlar Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinde karşılaşınca kavgaya tutuştu. Birbirini darp eden iki genç, hafif şekilde yaralandı. Gençler, hastanede tedavileri yapıldıktan sonra polis merkezine götürüldü.

Diğer olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. N.K. (44), M.S. (31), S.Y. (41) ile P.K. (28) ve M.G. (25) arasında "alacak-verecek" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle N.K., M.S. ve P.K. hafif şekilde yaralandı. Yaralı şahıslar hastaneye kaldırılırken, polis kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı.

Olaylarla alakalı soruşturmaların sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 21:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?