8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de kaza yine can aldı: 2 ölü

Edinilen bilgilere göre, Keskin-Eğriöz köy yolunda meydana gelen trafik kazasında, Hamza Kara idaresindeki 26 NA 444 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Dilek yönetimindeki 26 PE 497 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü Mustafa Dilek (23) ile 3 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Zehra Dilek (18) olay yerinde can verdi. Kazadan sonra hendeğe girip burun üstü dikilen otomobilde bulunan Şükrü İnan (52) da yaralandı. SSK Bölge Hastanesi’ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Kazada ölen 6 aylık evli Dilek çiftinin, Keskin Köyü’ndeki kardeşlerini ziyaretten döndükleri öğrenildi. Karnındaki 3 aylık bebeğiyle can veren Zehra Dilek ile eşi Mustafa Dilek’in cenazeleri, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


Diğer kaza, Seyitgazi Yolu Zeytinoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Erkan Atilla’nın kullandığı 26 PR 288 plakalı otomobil ile Abdülkadir Deniz idaresindeki 26 NN 405 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje çıkıp elektrik direğine çarparak duran 26 PR 288 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Özduman yaralandı. 112 görevlilerinin araç içinde ilk müdahalede bulunduğu Özduman, ambulansla kaldırıldığı SSK Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu arada diğer otomobilin sürücüsünün eşi Ayşe Deniz, kazanın şokuyla baygınlık geçirdi. Yol üzerinde yatan Ayşe Deniz, polislerin ve eşinin suyla müdahalesi sonucu bir süre sonra kendine geldi. Trafik ekipleri her iki kazayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

iha-eskişehir
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 13:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?