5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de koca dehşeti

ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ

Eskişehir'de boşanma davası süren eşini bıçaklayarak öldüren, üvey oğlu ile bir komşusunu da yaralayan şahıs, kahvehaneye gidip teslim oldu. Ağır yaralı halde hastaneye getirilen ve daha sonra ölen kadının üzerinde olduğu sedye iki kere yere düştü.

Olay, Emek Mahallesi Timur Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre S.E. (44), boşanma davası süren ve bir gün önce kavgadan dolayı karakolluk olduğu eşi Nevin E.'yi komşusunun evinde bıçaklayarak ağır yaraladı. S.E., üvey oğlu H.Ç. (15) ile araya giren komşusu İsmail Hakkı K.'yi de bıçakla yaraladı. Yaralılar, 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet hastanelerine kaldırıldı. Nevin E.'yi hastaneye getiren 112 ekibi, ağır yaralı kadını acil servise yetiştirmek için acele

ederken sedyenin ayakları tam açılmayınca güç anlar yaşadı. Ölen Nevin E.'nin üzerinde olduğu sedyenin önce baş, daha sonra da ayak tarafı yere düştü. Nevin E. sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Nevin E.'nin başka bir ambulansla hastaneye getirilen ağır yaralı oğlu H.Ç. ise, sağlık görevlilerine annesinin nerede olduğunu sordu. Sağlık görevlileri, gence, "Annen diğer ambulansla gelecek" karşılığını verip kendisini acil servise götürdü.

Olayın ardından zanlı S.E., suç aletiyle birlikte gittiği kahvehanedeki vatandaşlardan polise haber vermelerini istedi. Eli kanlı koca, ihbar üzerine bahse konu yere gelen ekibe teslim oldu. Gözleri önünde üç kişi bıçaklanan kadın ise uzun süre olayın şokunu üzerinden atamazken, polis memurları kendisine su verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
ESKİŞEHİR'DE KOCA DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 14:45:01
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 12:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?