8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de otomobil içinde can pazarı yaşandı...

Kaza, çevre yolunda SSK Blokları önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Başkan  idaresindeki otomobil, kontrolden çıkıp orta refüje çarptıktan sonra, karşı istikamete geçerek, Hasan Taşkan yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada, İsmail Başkan ile oğlu Doğuş Başkan  ve diğer otomobilin sürücüsü Hasan Taşkan yaralandı.


Hafif şekilde yaralanan baba-oğul, tesadüfen olay yerinden geçip kazayı gören Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanı Kemal Zengin tarafından otomobiliyle SSK Bölge Hastanesi’ne gönderildi. Diğer otomobilin sürücüsü Hasan Taşkan ise, o kadar şanslı değildi. Araç içinde sıkışan Taşkan’ı kurtarmak için 112’ye haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için uğraşırken, bir yandan da ilk müdahalede bulundu.

Bir süre sonra otomobilin halen çalıştığının fark edilmesi ise, yola araçlardan akaryakıt sızmasından dolayı paniğe yol açtı. Yapılan çalışmalar sonunda kurtarılan sürücü, önce sedyeye alındı. Acılar içinde bağıran Hasan Taşkan, SSK Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Taşkan’ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha-eskişehir
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2004 Salı 14:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?