7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de pazarcı kavgasına müdahele eden polislere saldırı

Eskişehir'de bir pazaryerinde çıkan kavgada 4 kişinin saldırısına uğrayan 2 seyyar satıcıyı polisler kurtardı. Araya giren 2 polis memurunu da darp eden şahıslar, güçlükle gözaltına alındı.
Olay, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Pazar Market içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balık satan O.K. (17), işportacı Çetin B.'nin çamaşır sattığı tezgahına çarptıktan sonra hakaret edip, yanından ayrıldı. Bir süre sonra O.K., yakınları Ali K. (26), Şahin C. (44) ve E.C. (17) ile birlikte geri gelerek Çetin B. ve ağabeyi Metin B.'yi (30) dövmeye başladı. Pazarda devriye gezen polis memurları Gökhan Perçin (31) ile Hasan Selvili (29), kavgaya müdahale etti. Bu sırada Şahin C.'nin kışkırttığı ileri sürülen grup, bu kez polis memurlarıyla birlikte kurtardıkları seyyar satıcıları tekrar darp etti. Polislerin telsizle yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda ekibin gelmesiyle ayrılan taraflar gözaltına alındı.
Kavgaya karıştıkları belirlenen 6 kişi, "müessir fiil", "görevli polis memuruna fiili taarruz, darp ve mukavemet" suçlarından adliyeye sevk edildi.
ESKİŞEHİR-İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2004 Pazar 16:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?