4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de pompalı dehşeti!

Eskişehir'de metruk bir evde meydana gelen kavgada bir kişi pompalı tüfekle öldürüldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Boyacılar Sokağı'nda bulunan metruk bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, Cihangir Hamza Kayacık (31), Hakan Ç. (21) ile E.B. (32), A.O.S. (19) ve O.Ö. (26) bahse konu yerde içki içmeye başladı. Bir süre sonra A.O.S. ile Cihangir Hamza Kayacık arasında "küfürleşme" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle A.O.S. yanında getirdiği pompalı tüfeği ateşledi. Tüfekten çıkan saçmalar göğsüne ve boynuna isabet eden Kayacık, olay yerinde hayatını yitirdi. Sağ bacağından yaralanan ve sürünerek yakındaki Meriç Nehri Sokağı'na kadar giden Hakan Ç. ise, polislerin olay yerine çağırdığı 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gencin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Bu arada olayın şüphelileri A.O.S., E.B. ve O.Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Suç aleti pompalı tüfek, aynı mahalledeki Onur Sokağı'nda bir evin kapısına bırakılmış halde bulundu. Cihangir Hamza Kayacık'ın cenazesi, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla alakalı soruşturmaya devam ediliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 12:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?