9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de silahlı kavga

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediyesi'ne ait şantiyeye girmek isteyen şahıslarla güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada, bir kişi tabancayla ağır yaralandı. Şahsı silahla yaraladığı iddia edilen güvenlik görevlisi gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, olay Zincirlikuyu Mahallesi'ndeki Tepebaşı Belediyesi'ne ait şantiyede dün gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Şantiyede güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Ö. (26), Özkan G. (28) ile şantiye sahasına girmek isteyen Metin K. (38) ve İsmail Ü. (38) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle güvenlik görevlisi Murat Ö, üzerinde taşıdığı belediyeye ait ruhsatlı tabancayla Metin K.'ya ateş etti.

 Göğsüne ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan şahıs, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Metin K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma, olayın şüphelisi olan güvenlik görevlisi Murat Ö. ile kavgaya karışan Özkan G. ile İsmail Ü.'yü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 12:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?