6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de tecavüz iddiası!

Eskişehir’de annesine tecavüz ettiğini öne sürüp şikayetçi olduğu sevgilisini tutuklattıran kadın, duruşmada söz konusu iddianın doğru olmadığını, "ceza vermek" amacıyla bu yola başvurduğunu iddia etti.

Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Orhan K. (41) hazır bulundu. Orhan K’nın avukatı, tecavüze uğradığı iddia edilen Saime V’nin (61) kızı Saniye V’nin (37) ifade vermek istediğini belirterek, dinlenilmesini talep etti. Mahkemeye heyetinin uygun görmesinin ardından ifade veren Saniye V, yaklaşık 7 yıldır birlikte oldukları sevgilisi Orhan K. ile son zamanlarda kavga ettiklerini belirterek, sevgilisine ceza verip, "hesap kesmek" amacıyla annesi ile plan yaptıklarını iddia etti.

Orhan K’nın annesine tecavüz ettiği yönündeki iddianın doğru olmadığını ileri süren Saniye V, "Cezası bu kadar yeter" dedi. Orhan K. ise Saniye V’nin annesine tecavüz etmediğini yineleyerek, suçsuz olduğunu söyledi ve tahliyesini talep etti. Tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, Saniye V. ve annesi hakkında "adaleti yanıltmak suçundan" dava açılabileceğini bildirerek, duruşmayı erteledi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan evli ve 3 çocuk babası Orhan K, 13 Temmuz 2007’de, sevgilisi Saniye V’nin polise ihbarı üzerine annesi Saime V’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 14:40:29
Güncelleme :18 Ocak 2008 Cuma 14:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?